lauantai 26. helmikuuta 2011

Kiireinen viikko takana

Kylläpäs aika on päässyt hurahtamaan! On tosin ollut kiireinen viikkokin :)

Opiskelut ovat vieneet valtaosan tämän viikon ajasta, jouduin tekemään tehtävän joka vaati aika paljon aikaa. Onneksi se on nyt kuitenkin palautettu ja ensi viikolla luvassa toivottavasti normaali tahti. Lisäksi aktivoiduin vuosien jälkeen käymään taas kuntosalilla. Tosin eipä tuossa käynnissä ole paljon kehumista, sillä kuntoni on surkea. Mutta jos sitä pikku hiljaa ryhtyisi nostamaan kevään aikana, tosin kesäksi on aivan turha haaveilla pääsevänsä bikini-kuntoon! En ole kyllä mikään liikunnan suurkuluttaja, mutta kai sitä jotain pitää ainakin yrittää tehdä.

Tällä viikolla kävin tapaamassa myös kansainvälisiä naisia. Mukava lounas Vanhanssa kapungissa Hotelli Neiburgsin ravontolassa. Ravintolassa tarjolla lounasta arkisin, ja á la carte menu päivittäin. Ruoka oli hyvää ja seura myös. Taas tapasin uusia ihmisiä, mikä tuntuu aina mukavalta. Paikallisiin täällä on hankalaa tutustua jo senkin takia, etten puhu latviaa. Joten muihin ulkomaalaisiin, tai oikeastaan expatteihin, on helpompi tutustua. Lisäksi expattien kanssa olemme kaikki vähän niin kuin samassa veneessä. Kaikilla on samanlainen elämäntilanne, joten se helpottaa myös tutustumista.

Tänään kävimme etsimässä lapselle ja naapurin vähän vanhemmalle lapselle luistimia. Muutamassa kaupassa piti käydä ennen kuin tärppäsi. Nyt kun vielä pääsisi kokeilemaan niitä! Omat ja miehen luistemet jätimme fiksuina Suomeen, sillä eihän niitä nyt täällä olisi tarvittu. No, on siellä Suomessa paljon muutakin sellaista mille ehkä sittenkin olisi täälläkin löytynyt käyttöä. Jospa niitä toisi tänne pikkuhiljaa, sitä mukaa kun käy autolla Suomessa. Tai sitten ei.

Tälle illalle olemme sopineet naapurin kanssa illanvieton, joten nyt salaatin tekoon :) Mukava rentoutua tämän viikon päätteksi hyvässä seurassa.

1 kommentti:

Jurmala kirjoitti...

Mikä on bikinikunto? Onhan niitä kaiken kokoisia. Jos oikein ymmärsin, riikkariiassa tarkoittaa, että bikineissä pitää olla tietynlaiset mitat. Saattaisitko mahdollisesti ajatella uimapukua? Olen itse vuosien myötä havainnut sen uima-asuna huomattavasti bikineitä miellyttävämmäksi ja ympäristöystävällisemmäksi ; )