maanantai 1. elokuuta 2011

Musta munkki

Taas yksi ravintolasuositus :) Kävin lounastamassa Melnie mūki nimisessä ravintolassa pari viikkoa sitten. Ravintola sijaitsee Vanhassa kaupungissa, ostoskeskus Galerija Centrsin takana osoitteessa Jana Seta 1.


Ruoka oli erinomaista. Ei halvimmasta päästä, ja tietenkin riippui vähän mitä söi. Itse nautin avokado-salaatin, seuralaiseni kevätkääryleitä ja lapsi ranskalaisia (varsinaisia lastenannoksia ei ollut). Juomana vettä. Summa oli jossain viidentoista latin paikkeilla (reilun parikymmentä euroa). Tietenkin lihaisemmat ateriat olisivat kustantaneet enemmän. Söimme terassille ja nautimme Riian lämmöstä. Paikka on kivan rauhallinen, joten ylimääräiset asiat eivät häirinneet keskustelua.


Ainoa miinus paikalle oli tarjoilijamme, joka oli peruslatvialaista luonteenlaatua. Täällä ei panosteta paljon ystävällisyyteen saatikka asiakaspalveluun, joten on lottovoitto jos saa ystävällistä palvelua Riiassa. Toki Vanhan kaupungin useat paikat ovat kiinnittäneet huomiotaan asiakaspalveluunsa, mutta etenkin syrjemmissä kaupoissa näkee kyllästyneitä myyjiä joita ei paljon kiinnosta mitä asiakas haluaa. Joskus jopa tuntuu, että asiakkaana häiritsen myyjän työntekoa jos vaivaan häntä kysymällä tai pyytämällä jotain :)


Niin tai näin, luulen että tulemme toisekin vierailemaan Mustassa munkissa, palvelusta huolimatta!

Ei kommentteja: