keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Liukas aamu

Tänä aamuna pelti on kolissut ympäri Riikaa. Talvi tekee siis vääjäämättä tuloaan! Useilla autoilioilla on vielä kesärenkaat, ja kesän aikana on tietenkin ehtinyt unohtua, kuinka liukkaalla kelillä ajetaan. Radiossa varoteltiin ruuhkista ja kehoitettiin ihmisiä käyttämään julkisia tai lykkäämään kotoa lähtöä myöhemmäksi. Tämän kuulun naapuriltani, joka soitti minulle aamulla. Tosin liian myöhään tuli tuo soitto, kun istuin jo autossa matkalla määränpäähäni.

No, joillakin ei ole muuta vaihtoehtoa, kun lähteä liukastelemaan heti aamusta. Kuten sanottu, minä olin yksi heistä ja sainkin jonottaa ruuhkan mukana ja nähdä useamman ulosajon. Hurjaa meininkiä! Onneksi itselläni on jo talvirenkaat alla, mutta eipä nuo kitkat paljon pitele mustalla jäällä.


Pyörähdin aamulla Jurmalan rannalla, mistä nappasin tämän kuvan :) Ihanan raikas merentuulahdus sai hetkeksi unohtamaan liikenteen. Aurinko paistaa, ja nyt toivottavasti tietkin ovat jo sulaneet ja ruuhkat helpottaneet, että pääsen sovittuun lounastapaamiseen ajoissa.

Ei kommentteja: