sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Prostituutio

En tiedä missä pumpulissa olen kuvitellut eläväni täällä, mutta tänään näin ensimmäisen prostituoidun täällä. Tietenkin tuota maailman vanhinta ammattia harjoittavia naisia, ja miksi ei miehiäkin, löytyy joka paikasta, mutta sanonsa "poissa silmistä, poissa mielestä" taitaa päteä tähän aika hyvin. En nyt lähde tarkemmin erottelemaan missä päin Riikaa nämä kyseiset ammattilaiset päivystivät, jos joku todella haluaa tuon tiedon niin eiköhän hän keksi itse keinot sen hankkimiseksi.

Joka tapauksessa, olimme tänään (tai oikeastaan lauantain) puoella aika myöhään illalla Domina ostoskeskuksessa. Kotiin päin ajellessamme ohitimme useamman kadunkulman missä nämä ammattilaiset olivat päivystämässä. Ja nyt kun oikein tarkkaan katsoin ja tiesin mitä etsin, niin tottakai ammattilaiset erottuivat muista alueella liikkuvista. Aikaisemmat ovat paikalla kuulema aamu kahdeksan aikaan, ja kuinka pitkään työpäivä jatkuukaan, en tiedä.

Toki olen aikaisemminkin nähnyt prostituoituja. Ollessani 13-vuotias olimme Venäjällä ja ihmettelin äidilleni, että kylläpä siellä on kallista kangasta, ja ovatpa naiset köyhiä, kun heillä ei ole varaa ostaa kunnon mekkoa itselleen, vaan kulkevat mihihameissa. Niin, olin aika nuori tuolloin :) Täytyy sanoa, että eivät nämä Riikalaiset ammatilaiset taida sen rikkaampia olla, sillä ei heilläkään ollut kovin pitkää hamekangasta suojanaan ;)

Japanista on kuulunut hurjia uutisia, joten paljon ajatuksia sinne suuntaan!

Ei kommentteja: