torstai 1. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Joulun odotus on virallisesti alkanut tänään, kun joulukalenterin ensimmäinen luukku avattiin. Kävin eilen etsimässä lapselle joulukalenteria, mutta ainoa minkä löysin olis suklaakalenteri. Edes kirjakaupasta en löytänyt ihanaa kuvakalenteria, mutta toisaalta en voi syyttää kuin itseäni. Jollen olisi jättänyt asiaa viime tippaan, olisin voinut "tilata" kalenterin suomesta. Täytyy muistaa ensi vuonna!

Minusta joulu ja etenkin sen odottaminen on parasta talvessa. Tosin oikeasta talvesta ei ole täällä tietoakaan, kun mittari on jatkuvasti plussan puolella ja vettä sataa. Toista oli vuosi sitten, kun oli kunnolla lunta! Tosin monet paikalliset toivovat ettei lunta tulisi ollenkaan koko talvena, helpottaisi kummasti katujen puhtaanapitoa ja työskentelyä ;)

Tämän viikon lauantaina järjestetään Riian kansainvälisten naisten toimesta joulumyyjäiset Riian kaupungintalolla Vanhassa kaupungissa. Tuotto menee hyväntekeväisyyteen! Joten jos satut olemaan viikonloppuna Riiassa, niin tervetuloa hakemaan joulumieltä :) Suomalaiset naiset ovat leiponeet ja askarrelleet pohjoismaiden pöytään yhdessä Ruotsin, Norjan ja Tanskan kanssa.

Hyvää joulukuuta ja joulun odotusta!

Ei kommentteja: