maanantai 2. heinäkuuta 2012

Loma lomailtu

Tämän kesän loma on takana, no ehkä loppukesästä on mahdollista pitää muutama lomapäivä siellä täällä. Loma sujui mukavasti Suomessa mökkeillen. Emme olleet tehneet oikeastaan minkäänlaisia lomasuunnitelmia, joten olimme, lepäsimme ja latasimme akkuja. Tärkeitä ja läheisiä ihmisiä tapasimme, mikä oli ehdottomasti loman kohokohtia :)

Miinuspuolena lomassa oli sateinen sää sekä miljoonat hyttyset! Minua ei pistot niin paljon kiusaa, mutta miestä ja lasta ne kutittavat senkin edestä. Onneksi sauna ja järvi laskivat paukamia. Tosin järvivesi oli minulle liian kylmää, mutta muulle perheelle se kelpasi. Tyydyin siis nauttimaan mökkisaunan lämmöstä ja ihanuudesta :)

Kotiin saapuessamme, saapui myös kesä tänne Riikaan. Sää oli kuulema lomamme aikana pitkälti samanlainen kuin Suomessa. Viikonloppu oli ihanan helteinen ja vaikka tänään satoikin aamupäivästä niin illalla taas tarkeni. Toivottavasti loppukesä on lämmin ja aurinkoinen :)

Viime päivät ovat menneet pyykinpesussa, mutta loppuviikosta päästään varmaan normaaliin rytmiin. Tosin toin tuliaisena itselleni pinon kirjoja, joten voi olla että arki saa vielä hetken odottaa!

Ei kommentteja: