keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kiinni jäin ;)

Tänään suomineitojen lounaalla oli muutama uusi kasvo. Eräs heistä kysyi esittelykierroksen jälkeen, että olenko minä Riikka Riiassa. Olin osannut odottaa, että jossain vaiheessa joku esittää tämän kysymyksen. Täällä on kuitenkin suhteellisen pienet piirit, ja lähes kaikki täällä asuvat suomalaiset tietävät tai tuntevat toisensa jotain kautta. Joten tervehdys teille suomineidot!

Lounastimme tänään kivassa valkosipuliravintolassa, Kiploku Krogsissa. Suosittelen eritysesti valkosipulun ystäville, sillä jopa jälkiruoassa oli valkosipulia :) Söin tuolla aivan ihanaa valkosipulilla marinoitua fetaa, nam! Ravintola on Vanhassa kaupungissa. Tiedän, että kun eräs ystäväni tulee kylään meille hän haluaa ehdottomasti käydä tuolla syömässä. Sehän vaan käy minulle, sillä olen itsekin valkosipulin suurkuluttaja.

Aurinko on hellinyt viime päiviä ja kevät tekee tuloaan. Tänään lasitetulla parvekeella on ollut yli 20 plusastetta! Ihanaa! Lumet sulavat hurjaa vauhtia. Tosin tuuli oli tänään aivan uskomaton. Kun kävelin Vanhan kaupungin katuja, välillä tuntui etten pääse eteenpäin. Ennen lounasta kävelin hieman Vanhassa kaupungissa ja nappasin muutaman kuvan.

Tuomiokirkon torni kuvattuna kapealta kujalta.

Latvian radio, sekä vasemmalla ihanan harrypotterimainen talo.

Eilen, naistenpäivänä, en saanut kukkia sillä mies oli työmatkalla Venäjällä. Edes tuliaisia en saanut, vaikka lähetin vihjailevan tekstiviestin, että Venäjällä naistenpäivä on erityisen tärkeä ;) Tänään lähetin sitten viestin, että näin lähikaupassa ihania tulppaaneja muutama päivä sitten, ja hän voisi halutessaan tuoda minulle kimpun. Saa nähdä kuinka käy!

1 kommentti:

Minja kirjoitti...

Hei rakas ystävä!
Minut ainakin saat sitten viedä sinne valkosipulipaikkaan ruokailemaan, kunhan pääsen teille kyläilemään.. :o)
Iso hali!