torstai 18. lokakuuta 2012

Kolme kokkia

Kävin eräänä päivänä lounaalla kolmen kokin ravintolassa eli 3 pavaru restoransissa. Olen joskus aikaisemmin kirjoittanut tästä ravintolasta. Mukava paikka Vanhanssa kaupungissa, pitkässä keltaisessa Jekaba kasarmin talossa. Ravintola on nyt ottanut käyttöönsä ruokalistan, mutta sekin oli sellainen että pääruokien kohdalla luki "tuna, lamb ja beaf" :) Aikaisemmin heillä ei siis ollut ruokalistaa, vaan tarjoilija kertoi päivän annokset.

Ravintolan hauskuus on alkuleipä. Jokaisella on voipaperi, minkä päälle kokki roiskii kastikkeita. Me saimme pestoa, yrttistä viinietikkaa, balsamicoa, tyrnikastiketta sekä kasan humusta.

 Minun pääruokani oli kauden kasviksia juustokuorrutuksella, nam!

Jälkiruoka oli herkullisen näköinen, mutta maku ei vastannut aivan odotuksia. Toisaalta, enpä ole ikinä syönyt tällaista jälkiruokaa :)

Ei kommentteja: