sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Yöllistä shoppailua

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, täällä on ollut Riian muotiviikot. Joten siitä syystä Riga Plaza piti ovensa auki yhteen asti tänä yönä.

Lähdimme puoli yhdentoista maissa illalla kauppaan ja kotiin palasimme puoli yhdeltä. Yllättävän nopeasti hurahti tuo pari tuntia kaupoissa. Lapsikin jaksoi olla nätisti, kun oltiin nukuttu koko porukka kunnon päiväunet. Ihmisiä oli yllättävän paljon kauppakeskuksessa, fiilis oli vähän niin kuin joulun alla kun olimme etsimässä joululahjoja.

Kaupoissa oli alennuksia ja löysin itselleni parit kengät sekä vihdoin ja viimein aurinkolasit! Tosin aurinkolasien kanssa kävi hassusti, kun en osannut päättä kahden mallin väliltä niin jouduin ostamaan molemmat. Nyt vain odotellaan sitä aurinkoa!

Lopuksi kävimme täydentämässä vielä ruokavarastoja Prismassa. Kauppakeskuksen puolella myöhäistä kellonaikaa ei osannut ajatella, mutta Prismassa sen huomasi. Tuntui hassulta kävellä lähes autioita käytäviä ja miettiä mitä ostaisi jääkaappiin. Lapselle löytyi kiva kevät takki tuolta Prismasta ja lenkkarit sporttikaupasta. Mies sai tällä kertaa olla mukana lähinnä seuranpitäjänä ja makutuomarina.

Toivottavasti huomenna saadaan nukkua pitkään!

Ei kommentteja: