keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Hiljaiseloa

Tämä blogi on viettänyt hiljaiseloa viime viikkoina. Syitä on monia: kiire, flunssa, opinnot, omat menot, ihanat ilmat yms. No, hiljaiselo tulee jatkumaan vielä jonkun aikaa samoihin syihin vedoten :)

Sain viime viikolla ärsyttävän sitkeän kevätflunssan, jonka toivoisin paranevan pääsiäiseen mennessä. Eipä tässä ole kuin pari päivää aikaa, mutta aina kannattaa toivoa! Kuume ei noussut, mutta niistää olen saanut ahkerasti ja nyt sain vielä yskänkin. Viikonloppuna hävisi äänikin hetkellisesti.

Viime päivityksen jälkeen ollan touhuttu taas vaikka mitä. Nähty parit vieraat ja nautittu ihanista keväisistä ilmoista! Lapsi on oppinut ajamaan ilman apupyöriä polkupyörällä. Pihalla on tehty talkoita naapureiden kanssa ja grillikausikin on korkattu useamman kerran. Täällä grillataan paljon, etenkin marinoitua possunlihaa eli saslikia. Tätä myydään kaupoissa pienissä muoviämpäreissä, vähän niin kuin Suomessa myydään turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia. Possun lisäksi myös marinoitua kanaa on myynnissä. Latvilaiset syövät paljon possunlihaa ja nautaa on myynnissä vähän.

Kävimme myös pari viikkoa sitten Suomi - Latvia jääkiekkopelissä, joka oli hieno kokemus! Tosin aika vähän tuolla oli katsojia, mutta pääasia oli että Suomi voitti 5 - 0. Kyseessä oli siis harjoituspeli tulevia MM-kisoja varten.


Viime sunnuntaina kävimme eräässä Riian monista puistoista kävelemässä. Ihme, ettei tähän kuvaan tullut yhtään ihmistä, vaikka puisto oli niitä pullolaan. Aurinko on paistanut ja lämpötila on ollut roimasti plussan paremmalla puolella. Ihanaa! Ja nyt pääsiäiseksi on luvattu lisää aurinkoa ja lämpöä.

Uusia ravintolasuosituksiakin olisi, mutta aikapulan vuoksi joudun jättämään ne myöhempään ajankohtaan. Kuten kaikki muutkin ajatukset ja asiat, sillä nyt pitää taas rientää :)

Ihanaa pääsiäistä!

Ei kommentteja: