maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pitkästä aikaa!

Huh, kylläpäs aika on vierähtänyt! Mutta tämä blogi on siis edelleen "hengissä" ja yritän todella ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa tänne hieman useammin kuin kahden kuukauden välein ;) Sen verran sanottakoon, että ajan on vienyt opiskelu sekä reissu Suomeen sekä muualle, niistä ehkä myöhemmin lisää.

Kesä on kuitenkin ihanaa aikaa myös täällä Riiassa. Lämpötila on kohonnut mukavasti aina helteen puolellekin, mutta toki sadettakin on saatu silloin tällöin. Tämän hetken suurin harmistus on oikeastaan ilmastointilaitteen toimimattomuus, mutta jospa se saataisiin kuntoon pian!


Tuolla linkkisivun kommenteissa oli kysytty Riian yökerhoista. Toivottavasti tämä vastaus ei tule liian myöhään. Itse olemme aika väähn harrastaneet yökerhoja täällä, mutta tässä muutama joita voimme suositella.
Essential Club sijaitsee korttelin päässä Latvia hotellista (ent. Reval) osoitteessa Skolas iela 2. Pääsymaksu oli hintava, mutta sisälsi ilmaisen drinkin.
Push on suosittu paikka osoitteessa Terbatas Iela 2, lähellä vapaudenpatsaan muistomerkkiä.

Vanhasta kaupungista löytyy lisää yökerhoja ja pubeja. Kannattaa tarkistaa Yhdysvaltain suurlähetystön sivujen mustalista ravintoloista, jotka toimivat harmaalla alueella.

Ylensäkin kannattaa muistaa yleinen turvallisuus, kuten Suomen suurlähetystön matkustustiedotekin muistuttaa. Terve järki ja pienet promillit, niin kaikki menee hyvin!

Ei kommentteja: