maanantai 15. elokuuta 2011

Stenders

Vasta tänä kesänä tulin todella kiinnittäneeksi huomiota saippuakauppa Stendersiin, vaikka olenkin huomannut kaupan jo viime talven aikana. En vain ole kiinnittänyt siihen aikaisemmin sen suurempaa huomiota, ehkä siksi koska tuottelle ei ole ollut tarvetta. Nyt kesällä kuitenkin vierailin ensimmäistä kertaa liikkeessä kunnolla, kun etsin häälahjaa ystävilleni.

Stenders on latvlainen yritys, ja sillä on toimipisteitä ympäri maailman. Suomesta Stendersin kaupan löytää Helsingistä. Täällä Riiassa liikkietä on suurimmissa ostoskeskuksissa (Alfa, Domina, Galerija Centrs, Riga Plaza, Spice jne). Nettisivujen kautta toimii myös verkkokauppa.

Stenders myy pääasiassa saippuaa, mutta myös ihania kylpykuulia, shampoota, suihkutuotteita ja pyyhkeitä. Itse olen sisustanut vessaamme Stendersin ihanan tuoksuisella kookossaippualla ja tietenkin Stendersin saippua-alustalla. Tosin jostain syystä tässä kuvassa värit eivät pääse oikeuksiinsa.


Eilen testasin myös kylpykuulaa, kaurahiutale-hunajamaitopalloa. Pallo pudotetaan kylpyveteen, missä se poreilee ja liukenee. Lopputulos on ihanan pehmeä, miellyttävä ja rentouttava kylpy. Kylvyn jälkeen iho tuntui mukavan sileältä ja olo oli rentoutunut.


Täytyy tunnustaa, että olen tainnut jäädä koukkuun näihin tuotteisiin :) Kaapista löytyy vielä pari kylpypalloa sekä saippuapalaa odottamassa, että entiset saadaan kulutettua loppuun. Mielestäni nämä tuotteet sopivat hyvin niin itselle hemmotteluksi, kuin lahjaksi tai tuliaiseksi läheisille. Osa tuotteista on edullisempia täällä Latviassa, ainakin verkkokaupan hintoihin verrattuna.

Ei kommentteja: