sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Berga Bazars

Berga Bazars on kauppojen, ravintoloiden ja muiden yritysten pieni alue. Se sijaitsee keskustassa Elizabetes ielan ja A. Caka ielan kulmassa. Ulospäin ei voisi arvata, mitä sisältä löytyy! Kannattaa ehdottomasti astua peremmälle tutustumaan :)

Joka toinen viikonloppu Berga Bazarissa järjestetään markkinat. Myytävänä on käsitöitä ja ruoka-aineita. Kotisivuilta löytyy markkina-aikataulu. Alueella on myös useita ravintoloita, joista itse olen tutustunut Cydoniaan sekä Kanela kahvilaan. Cydonian pizzat yllättivät minut positiivisesti maullaan ja Kanelan kakkuvalikoimasta oli vaikea valita, kaikki näytti niin herkulliselta. Kumpaakin paikkaa suosittelen!

Kirjan studio ei ollutkaan kirjakauppa vaan kampaamo :)

Alueella sijaitsee myös hotelli Bergs joka tarjoaa yöpyjälleen luksusta. Hotellin sijainti on ainakin hyvä, sillä heti takapihalla on tämä Berga Bazari ja kävelymatkan päässä Vanha kaupunki.

Berga Bazarissa kävellessä voi hetkeksi unohtaa olevansa suurkaupungissa! Ihana, viihtyisä alue jossa kannattaa piipahtaa kun Vanha kaupunki on koluttu läpikotaisin ja kaipaa jotain muuta nähtävää :)

Ei kommentteja: