perjantai 1. kesäkuuta 2012

Keittiö

Vaikka en varsinaisesti voi suositella tätä seuraavaa ravintolaa, ajattelin kuitenkin laittaa sen tänne. Voi olla, että minun kohdalleni on sattunut vain huonoa tuuria ravintolan suhteen ja jollekin toiselle se voi olla aivan ehdottomasti paras paikka Riiassa!

Kyse on siis Kitchen ravintola, joka sijaitsee kauppatorin lähellä Maskavas ielalla. Olen lounastanut paikassa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla ystäväni ruoka-annos oli jäänyt osittain raakaksi ja toisella kerralla oma salaattini ei vastannut makuodotuksiani. No, ainahan voi sanoa että makuasioista ei voi kiistellä ja niin varmaan tässäkin tapauksessa.

Ravintola sijaitsee aivan kivenheiton päässä zeppelinihalleista.

Plussaa toisella vierailullani oli erittäin ystävällinen tarjoilija, joka oli todellakin tippinsä ansainnut. Samaa ei tosin voinut sanoa kokista, joka mulkoili minua ja ystävääni sen näköisenä, kun olisimme häirinneet erittäin pahasti hänen rauhaansa. Siitäköhän sitten johtui salaattini omituinen kastike?

Sisustus on moderni.

Paikka on erityisesti lounastajien suosiossa, sillä joka päivä tarjotaan edullinen, vaihtuva lounas noin 3 latin hintaan (keitto+pääruoka). Tosin lounasannokset eivät olleet suuren suuria, mutta kyllä niillä mahansa saa täyteen. Toisella vierailukerralla syömäni kaalikeitto oli erittäin maukasta :)

Mutta kuten totesin, en uskalla täysin rinnoin suositella paikkaa omien kokemusteni perusteella. Toisaalta taas en halua täysin mollatakaan ravintolaa, sillä voihan olla että jollekin tämä on ehdoton suosikkipaikka!

Hyvää alkanutta kesäkuuta koleudesta huolimatta! Aamulla mittarissa oli vain +10 astetta, brr...

Ei kommentteja: