sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Odottavan aika on pitkä

Saan viikon päästä itselleni uuden kameran. Voi että odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Tähän asti olen pärjännyt puhelimen kameralla, mutta kuten alla olevista kuvista näkyy niin laatu ei ole kovin kummoinen. Kamera saapuu Suomesta, sillä oli edullisempaa ostaa se sieltä kuin täältä. Hinta oli itse asiassa aivan sama numeroina, mutta valuutta vain eri ;)

Joten tällä kertaa luvassa hieman kuvia, toivottavasti seuraavassa kuvapäivityksessä olisi jo parempi laatuisia otoksia!

 Vanhassa kaupungissa oleva maailman pyörä iltavalaistuksessa.

 Harmaa päivä ja harmaa talo. Luulin tätä aluksi jonkilaiseksi toimistotaloksi, mutta onkin asuintalo.

 Surullinen rakennus, nähtävästi ollut jonkilainen tehdas aikoinaan. Nyt tyhjä, autio ja hylätty. Jätetty rapistumaan pystyyn. Näitä täällä on paljon, sillä purkaminenkin maksaa.

 Tämä talo on kiehtova mysteeri. Hienot puitteet, jotka on jätetty rapistumaan. Kuka tässä on asunut? Mitä tarkoitusta talo on palvellut?

 Äskeinen talo hieman lähempää.

 Portti Jurmalassa. Portin takaa häämöttää joko rauniot tai rakenteilla oleva pohja. Mikä on tämän paikan tarina?

Pilkahdus aurinkoa!

Täältä löytyy pilvin pimein taloja ja rakennuksia joiden tarinan haluaisin kuulla. Kuka niissä on asunut? Miksi ne on hylätty? Mitä tehtaissa on valmistettu ja miksi niiden toiminta on loppunut? Lisäksi täältä löytyy valtavasti Neuvostoarkitehtuuria, noita harmaita betonimöhkäleitä ja massiivisia taloja. Joten toivottavasti uuden kameran myötä pääsen jakamaan noita rakennuksia myös täällä.

Ei kommentteja: