sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Näinkö se meneekin?

Mies palasi perjantaina Riiasta. Oli viimeinkin saanut sovittua keittiön, kylppärin, vessan yms remonttien alkamisesta. Kun kävimme muutama viikko takaperin sopimassa keittiöstä, niin mitään ei ollut tapahtunut, hyvä kun saimme suunnitelmat sähköpostiin. Vasta nyt, kun mies oli ladannut muutaman euron kouraan oli alkanut tapahtua! Mielenkiintoista :)

Toki meitä on "varoitettu" paikallisista tavoista. Nytkin meihelle oli sanottu, että kannattaa tarkistaa muutaman päivän päästä muistaako toinen osapuoli vielä sopimuksen ja lähteekö homma liikkeelle. Onneksi meillä on kuitenkin ihanat naapurit, jotka ovat luvanneet katsoa remontin perään. Lisäksi samaiset naapurit antoivat miehelle ison avun, kun kävivät yhdessä kiertämässä kauppoja!

Toivon mukaan remontti valmistuu muuttoon mennessä. Sen tiedämme, että keittiössä kestää hieman pidempään, mutta kaiken muun pitäisi toivottavasti olla valmista. Miehen täytyy tehdä vielä parin viikon päästä reissu Riikaan ja käydä sopimassa lisää asioita. Toki muuton jälkeenkin on vielä paljon juttuja tehtävänä, mutta hienoa olisi jos edes osan saisi tehtyä aiemmin (vakuutukset, pankkiasiat yms).

Ei kommentteja: