maanantai 13. syyskuuta 2010

Turhauttavaa ja jotain mukavaakin

Remontti etenee Riiassa omalla painollaan, toivottavasti! Hieman turhauttaa, kun täältä Suomesta käsin on hankalaa tehdä oikeastaan yhtään mitään. Koen tämän jotenkin väliinputoamisvaiheena: asioihin ei voi itse vaikuttaa, täytyy vain luottaa että homma hoituu. Tiedän, että kunhan olemme muuttaneet niin hoidettava asioita on tuhat ja yksi, eikä aika riitä mihinkään. Näinhän se aina menee ;)

Olen purkanut tätä turhautumistani kutomiseen. Viime viikolla valmistuivat yhdet villasukat ja eilen sain toiseen pariin jo toisen sukan valmiiksi. En ole todellakaan mikään käsityöihminen, mutta pitkän ja hartaan harjoittelun jälkeen olen oppinut tekemään kantapään ja olen ylpeä siitä! Toinen bravurini ovat kaulahuivit: pitkät, paksut ja pörröiset.

Jotain mukavaakin on kuitenkin luvassa. Muutamat ystävät ja sukulaiset ovat jo buukanneet lennot Riikaan! Ihanaa, tervetuloa! Vaikka jännitänkin, että kuinka osaan esitellä kaupunkia, mihin olen itsekin vasta tutustumassa. Ehkä tutustumme siihen sitten yhdessä :)

Työpäivät käyvät vähiin, kymmenen aamua enää jäljellä + lomat päälle. Haiku ja ikävä tulee tätä mahtavaa porukkaa. Ovat kuitenkin luvanneet tulla visiitille Riikaan, joten sitä odotellessa!

Pakkaaminen kolkuttelee takaraivossa. Vaikka kaappeja onkin siivottu urakalla pitkin kesää, niin silti on paljon sellaista pientä hienosäätöä jäljellä. Aikaa on, vai onko? Kai kaksi ja puoli viikkoa riittää tuohon säätämiseen, tai sitten jätän tuttuun tyyliini kaiken viimeiseen iltaan ;)

Ei kommentteja: