perjantai 24. syyskuuta 2010

Viikko aikaa

Viikon päästä meidän ja muuttokuorman pitäisi olla perillä! Aika on hurahtanut uskomattoman nopeasti, vielä ei ole perhosia vatsassa, niiden aika taitaa tulla myöhemmin :)

Hommat on hyvin hoidossa, oikeastaan jäljellä on enää varsinainen pakkaaminen ja muuttaminen. Kaikki muut juoksevat asiat on hoidettu kuntoon. Ja ne mitä ei ole hoidettu, hoidetaan sitten myöhemmin!

Mies menee viikonlopuksi Rikkaan selvittämään remontin etenemistä sekä shoppailemaan huonekaluja. Tuliaiseksi lupasi kuvia kodista :)

Hauskaa, että Balttian kirjeenvaihtaja oli kommentoinut minua blogissaan. Hauskaa sinällään, että hän oli esimerkin omaisesti mainunnut sisustamisen, sillä minä en todellakaan ole mikään sisustaja :D Meillä se on mies, joka päättää verhot, matot, huonekalut ynnä muut sisustus-hommat. Ei sillä etteikö minua kiinnostaisi, mutta minä en yksinkertaisesti osaa! Saatan nähdä kaupassa jotain kivaa, ostaa sen, ja asettaa kotiimme. Seuraavalla kauppareissulla näen taas jotain kivaa, ostan sen, mutta se ei käykään yhteen edellisen jutun kanssa. Joten olen jo vuosia sitten luovuttanut ja lopettanut niiden älyttömien juttujen ostamisen, jotka eivät onnistu kuitenkaan :)

Balttian kirjeenvaihatja viittasi myös elämän perusasioihin, kuten pohdintaani luottakampaajan menetyksestä. Niin, asiat voi nähdä monella eri tavalla ja toiset asiat ovat tärkeitä toisille, ja toiset toisille. Onneksi me, niin miehet kuin naiset sekä ihmiset yleensäkin, olemme erilaisia. Ehkä viittaukseni luottakampaajan menetykseen voisi lukea myös ystävän menetyksenä, joka sattuu oleman myös kampaajani :)

Mutta nyt pidemmittä puheitta ja pohdinnoitta sinne luottokampaajan käsittelyyn!

2 kommenttia:

Päivi H-K kirjoitti...

Oli sitten pakko käydä kurkkaamassa Balttian kirjeenvaihtajaa. :D Niin, ihmiset _ovat_ erilaisia. ;)

Päivi H-K kirjoitti...

No perskules, tärkein unohtui: Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti!! :O Voihan olla, ettei perhosia tulekaan - niin hyvin olette valmistautuneet. :)