keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kuvakuulumisia

Yskä helpottaa jo, antibiootti nähtävästi tehoaa, tai sitten runsas lääkkeiden sekakäyttö ;) Antibiootin lisäksi olen ottanut yskänlääkettä ja vitamiineja, joten ei kuitenkaan mitään kovin vaarallista.

Maanantaina juhlimme itsenäisyyspäivää usella lasillisella kuohuvaa. Täytyy sanoa, että oli mukava ilta täällä asuvien suomalaisten ja latvilaisten kanssa.

Pieni pala kotimaista. Tosin leipä valmistetaan täällä (tai Virossa), mutta Oivariini tulee Suomesta. Leipä ei maistu aivan samalta kuin kotimainen versio, mutta kelpaa hyvin korvikkeena.

Savukerasioissa on kunnon varoitukset tupakoinnin vaaroista. Nämä eivät ole onneksi sieltä pahimmasta päästä.

Hieman keskustan jouluvalaistusa. Harmittaa kun kännykkäkameralla ei saa kunnollisia kuvia, joten täytynee kirjoittaa Joulupukille jos saisin vaikka digikameran ;)

Jouluvaloja Elisabetes Ielan varrella.

Tänään paistoi aurinko!

Berga Bazars keskustassa, suosittelen. Pieniä kauppoja, sekä joka kuukauden toinen lauantai Berga Bazarsin kapeat kujat täyttyvät myyntikojuista.

Edelleen Berga Bazarsista :)

Kalenteri on täyttynyt mukavasti menoista. Ensi vuodellekin on tiedossa kaikenlaista puuhaa, joten ei tässä ainakaan mökkihöperöitymään pääse. Lisäksi tässä kaupungissa kyllä riittää tekemistä ja näkemistä :)

Ei kommentteja: