sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Puuhapäivä

Tänään ahkeroitiin oikein urakalla. Kuten jo aikaisemmin kerroin, niin lunta on tullut ja riittävästi. Päätimme tänään mennä koko porukalla ulos hieman lumitöihin, ja mukaan lähti naapurustosta useampi lapsiperhe, joten loppuen lopuksi meitä oli pihalla noin 16 henkeä plus muutama koira. Lapset temmelsivät hangessa silä välin, kun aikuiset tekivät lumihommia :) Urakan jälkeen suuntasimme saunaan ja syömään <3

Tähän mennessä en ole ihananpaa päivää viettänyt täällä. Ja ehkä tämä kiteyttää syyn, miksi viihdyn täällä niin hyvin. Kyse on yheteisöstä. Täällä tunnen pitkästä aikaa kuuluvani perheeni kanssa johonkin yheisöön, meillä on ihanat naapurit, joiden kanssa jaamme ilot, surut, riemut, murheet. Tämä on jotain, mitä en ole hetkeen kokenut.

Suomessa edellisessä asuinpaikassani minun oli aluksi vaikea tutustua ihmisiin. Vasta lapsen syntymän ja työn kautta löysin minulle parhaat ja läheiset ystävät. Joten olen todella onnellinen, että olen täällä löytänyt ihania ihmisiä näin lyhyessä ajassa!

Perjantaina vietimme suominaiseten kanssa pikkujoulua, joka oli kaikin puolin erittäin onnistunut! Aloitimme pienessä viinipaikassa, missä oli ihania tapaksia. Jatkoimme Reval Hotellin Sky Bariin, jonka jälkeen pyörähdimme vielä yökerhossa. Aika meni kuin siivillä hyvässä seurassa! Ja tämäkin on osa syy, miksi viihdyn täällä. En tarkoita alkoholia ja bilettämistä, vaan hyviä tyyppejä joiden kanssa löytyy yhteinen sävel.

Tästä on hyvä jatkaa joulun odotusta!

2 kommenttia:

Päivi H-K kirjoitti...

*tykkää* :)

Aino kirjoitti...

kuulostaapa hyvältä <3