sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viisi yötä Jouluun on

Meillä oli viikonloppuna ihania vieraita. Vieraat ovat ihania, mutta inhoan heidän viemistään lentokentälle :( Jotenkin tuntuu kurjalta jättää toiset lentokentälle ja tulla itse suoraan kotiin, haluaisin että he voisivat vielä jäädä hetkeksi. Tämä sama homma on ollut kaikkien täällä käyneiden vieraiden kanssa.

Kun oli hakemassa vieraita lentokentältä, sain ensikosketuksen latvilaisen poliisin kanssa. Lentokentän pääovien edessä ei saa pysäköidä, joten olin ajanut sivummalle auton parkkiin. Eikös siihen tullut poliisit, jotka selittivät että siinäkin oli pysäköinti kielletty, koska tiellä kulkee linja-autoja. Kiltisti ajelin pois hetkeksi ja palasin pian uudelleen samaan paikkaan :)

Viikonloppu meni rattoisasti, kävimme lauantaina Rossinissa ja tänään Il Patiossa syömässä, kiersimme Vanhassa kaupungissa ja ajelimme ympäri Riikaa. Tuo eilinen ravintolaruokailu oli huippu, sillä lapsi nukkui koko ruokailun ajan eikä höyrynnyt ympäri ravintolaa, kuten yleensä.

Viime keskiviikkona kävin kauppahallissa ostamassa juustoja jouluksi. Löysin ihanan juustotiskin, missä myytiin pelkästään ranskalaisia juustoja! Vähän oli jo pakko koemaistaa :) Ja vihdoin sain myös kaipaamaani pipareiden koristelu-hommaa. Olen etsinyt kaikki kaupat löpi, mutta mistään en ole löytänyt koristeluainetta. Tokihan sitä voisi tehdä itsekin, mutta valmis on helpompaa ;) Tänään Stockmannilta sain tuota koristelumassaa! Nyt pääsee leipomaan pipareita. Ajattelin testata ensin paikallista valmistaikinaa ja ensi viikolla ehtii tehdä ihan omankin takinan.

Kohta se joulu kolkuttelee ovella, ihanaa!

Ei kommentteja: