tiistai 30. marraskuuta 2010

Joulun odotusta


Olen jouluihminen, en mikään älytön, mutta vähän kuitenkin. Joten huomenna, kun alkaa joulukuu, alkaa myös virallisesti joulun odotus!

Täällä on ollut reippaasti pakkasta, sellaiset -10-15 astetta. Paikalliset sanovat, että tämä on epänormaalia vuodenaikaan nähden. Lisäksi paikalliset odottavat, että Daugava-joki jäätyy, sillä silloin ilman kosteus vähenee, eikä ilma tunnu enää niin kylmältä. Minulle tämä keli kelpaa hyvin, pääasia ettei ole märkää ja pimeää!

Tänään saimme verhot makuuhuoneeseen, sekä lastenhuoneeseen. Vielä puuttuu olohuoneen verhot, ja sitten voisi sanoa että koti on valmis :) Olen tyytyväinen verhoista, sillä se helpottaa elämää huomattavasti. Aamuisin, kun tulen suihkusta, käyn pyyhe päällä hakemassa vaatteet makuuhuoneesta ja kipitän takaisin kylpyhuoneeseen pukemaan. Sillä en hirveätsi viitsi esitellä itseäni naapureille, kun ulkona on pimeää ja sisällä on pakko pitää valot päällä.

Huomenna on luvassa kunnon siivouspäivä. Tuntuu, että koko asunto on edelleen täynnä rakennuspöyä remontin jäljiltä. Mitään suursiivousta en ole viitsinyt tehdä, sillä keittiön rakentamisesta on tullut pölyä, sekä verhotankojen laittamisesta.

Huomenna avataan myös joulukalenterin ensimmäinen luukku :)

Ei kommentteja: