maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pikavisiitti Suomeen

Viikonloppuna käytiin pyörähtämässä pikaisesti Suomessa. Lennot Kotikaupunkiin natsasivat kivasti aikataulujen suhteen ja päästiin yllättämään muutamat läheiset :) Mukavaa oli piipahtaa "kotona", vaikka sää ei oikein suosinutkaan harmaudellaan. Odotan kesää, aurinkoa ja mökkiä! Parasta oli kuitenkin syödä juhlapöydän herkkuja ja rupatella kuulumisia.


Emme ostaneet pääsiäisreissulta oikeastaan mitään tuliaisia itsellemme. Joten otin vahingon nyt takaisin ja shoppailin ihan urakalla suomalaisissa kaupoissa! Ruisleipä ja kuvasta puuttuva kahvi ovat ehdottomia ykkösiä. Lisäksi Helsinki-Vantaalla silmiin osui Fazerin uutuus, mansikka-vanilja, joka oli erittäin maukasta. Muut suklaat "jouduin" ostamaan, koska siellä oli tarjous "ota kolme, maksa kaksi". Mielestäni erittäin perusteltu syy ostaa kolme suklaalevyä ;) Lukemista täytyy joka kerta ostaa edes parin aikakausilehden ja vähintään yhden pokkarin verran. Tällä kertaa kirjaostokset olivat hyvin dekkaripainotteisia.


Koska olimme liikkellä poikkeuksellisesti lentäen, minulla oli aikaa myös lukea. Lukulistalla oli Alisson Pearsonin hauskasti kirjoittama Kate Reddy, täydellä teholla yötä päivää. Kertomus uraäidistä, joka tasapainoilee työn ja perheen välimaastossa oli viihdyttävä, vaikka en täysin pystynytkään samaistumaan päähenkilöön. Välillä vauhtia riitti liiankin kanssa, mutta pienet suvannot tasapainottivat kerrontaa. Välillä Katen kiltteys lastenhoitajaa, siivoojaa yms muita sivuhenkilöitä kohtaan ärsytti, olisi kohdistanut sen ennemmin läheisiinsä. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Viihdyttävä lukukokemus :)


Seuraavaksi täytyy katsoa kirjan pohjalta tehty elokuva! Onko kukaan muuten katsonut sitä?

Ei kommentteja: