lauantai 9. lokakuuta 2010

Karhunpoika sairastaa

Koko syksyn meidän perhe on pysynyt terveenä. Ehkä minun ja miehen tilaan on vaikuttanut alitajuntainen stressi tulevasta muutosta, lapsesta en tiedä. Kai perhepäivähoitaja pelastaa sen verran, etteivät kaikki taudit pääse jylläämään kuten suuremmissa päiväkotiryhmissä.

Mutta nyt, kun viikko asumista ja olemista uudessa maassa on takana, sekä minä että lapsi ollaan kipeitä. Mies ei ole onneksi sairastunut, mutta on sen sijaan kuoleman väsynyt. Viikonlopun on työmatkalla, joten lepoa ei ole tiedossa. Eilen kävi nukkumaan puoli yhdeksältä ja aamulla kello herätti 5.30. Kuudelta lähdettiin lentokentälle.

Minä olin jo eilen flunssainen. Kurkkuun koskee ja on vähän vetämätön olo. Yöllä lapselle nousi kuume. No, se tietää sitä että tämä päivä maataan ja katsotaan videoita :) Illaksi olimme kyllä suunnitelleet tapaamista naapurin kanssa, mutta täytyy katsoa kuinka käy. Jos lapsen kuume laskee, niin kivahan se olisi saada leikkiseuraa.

Muutoin elämä on tämän viikon pyörinyt edelleen kauppojen, muuttolaatikoiden purkamisen ja järjestelyn ympärillä. Pikkuhiljaa alkaa tavaroiden paikat hahmottua.

Pidän tästä alueesta millä asumme todella paljon. Jaksan aina vain hämmästyä niistä eroista mitä täällä on. Vieressä saattaa olla todella hieno luksustalo ja sen toisella puolella täysin rapistunut ja ränsistynyt hökkeli. Osaa taloista peruskorjataan tällä meidänkin kadulla, mikä on tietenkin mukavaa silmälle. Oma talomme on sellainen tavallinen :)

Aivan kävelymatkan päässä on Rimi-kauppa, vähän niin kuin Siwa Suomessa, mistä saa juuri tarvittavat ostokset. Hieman eteenpäin on kahden X:n Maxima (S-market kokoinen), samassa pienessä ostoskeskuksessa on myös Jysk, apteekki, kemikaaliokauppa Drogas missä myydään pyykin- ja astian pesuaineita, wc/talouspapereita, siivousaineita, meikkeijä, kosmetiikkaa, shampoota yms, pankki, elektroniikkakauppa jne. Joten periaatteessa ei tarvitse mennä kovin etäälle saadakseen kaiken tarvitsemansa :)

Tänään kuitenkin pikainen kauppareissu hieman kauemmaksi Prismaan (täällä on kaksi Prismaa!) ja loppupäivä lepäilyä. Huomiselle ei ole suunnitelmia, ehkä jatkamme lepäämistä että jaksamme aloittaa taas uuden viikon toivottavasti terveenä.

1 kommentti:

Päivi H-K kirjoitti...

Pikaista paranemista! <3