torstai 14. lokakuuta 2010

Shoppailua

Tänään oli shoppailupäivä. Lähdimme naapurin kanssa etsimään meille sopivia verhoja. Kiersimme muutaman paikan, valinnan varaa löytyi enkä minä tietenkään osannut päättää mitään. Totesin, että ehkä on parasta että liikkeestä tulee suunnittelija meille kotiin, ottaa mitat ja miettii yhdessä kanssani minkä tyyliset/väriset verhot meille sopii. Tavallaan tiedän perusidean mitä haluan, mutta haluan myös kuulla ammattilaisen mielipiteen.

Verhokaupista jatkoimme Elkoriin, kauppaan mistä saa lähes kaikkea. Sielläkin katseltiin verhoja, mutta saatoin löytää meille uudet sohvat! Illalla täytyy vielä käydä miehen kanssa varmistamassa ovatko ne sopivat. Toivon, että ovat sillä eilisen kiersimme sohvakauppoja löytämättä sopivia.

Kauppapäivä päättyi Stockmannin hulluille päiville, tai kuten täällä sanotaan Trakas Dienas :) Ja meininki todellakin oli hullua! Tämä oli elämäni ensimmäinen käynti hulluilla päivillä, ja voisin sanoa että ihan heti en taida mennä uudelleen ;) Ruokapuolella shoppailimme juustoja ja muita edullisia elintarvikkeita. Väkeä oli kuin pipoa!

Tässä pari kuvaa muutaman päviän takaa.

Lähiömeininkiä. Ei tosin siitä pahimmasta päästä.

Lähiökerrostalo.

Keskustasta.

Keskustan normaali "ruuhka" :)

Ei kommentteja: