perjantai 21. tammikuuta 2011

Flunssa iski

Niin siinä sitten kävi, että flunssa sai voiton meidän perheestä. Koko porukalla nenä valuu ja kurkkua kaihertaa. Onneksi lämmin juoma auttaa sekä pitkät yöunet :)

Tänään kävin paikallisessa virastossa, jossa hoidetaan eräänlaisia auto asioita tai ajolupa asioita. Mielenkiintoisen tilanteesta teki se, että minua palvellut henkilö ei osannut juuri ollenkaan englantia. Oma latvian kielen sanavarastoni rajoittuu fraaseihen: labi (hyvä), paldies (kiitos), labdien (päivää) ja ataa (hei hei). Joten niillä ei pitkälle päästy. Hoidin kuitenkin homman joten kuten ja jätin tarvittavat dokumentit. Kun oli lähtenyt pois, soitin miehelle ja pyysin että joku hänen työkavereitsaan soittaisi vielä virastoon ja tarkistaisi menikö asia oiken. Hetken päästä mies soitti minulle takaisin ja kertoi, ettei hänen paikallinen työkaverinsakaan ollut saanut oikein tokkua hoituiko homma niin kuin piti. No, se nähdään viikon päästä kun menen vierailemaan samaisessa virastossa uudelleen.

Iltapäivällä menen naapuriin saunomaan ja sitten lähdetään tyttöjen kanssa elokuviin ja syömään. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu!

Ei kommentteja: