lauantai 1. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Eilen saatiin yksi vuosi paketoitua loppuun ja tänään korkattiin kokonaan uusi vuosi. Paljon on ajatuksia ja suunnitelmia tälle vuodelle, vaikka yhtään lupausta en ole tehnyt, enkä tee. (Tietenkin aina on ne ikuiset: karkkilakko, painon pudotus, liikuntaa lisää jne, mutta turha niitä on tehdä kun ne eivät kuitenkaan kestä paria viikkoa kauempaa.) Tällä hetkellä ajatuksissa päällimäisenä ovat opiskelut, sillä olen ottanut todellisen joululoman enkä ole puolta ajatusta uhrannut opinnoilleni, maanantaina sitten. Toisaalta en halua tehdä mitään lupauksia asian suhteen, vaan otan rennosti ja katsotaan mitä siitä sitten tulee :)

Vuosi vaihdettiin isolla porukalla, noin 30 henkeä lapset mukaan lukien. Olimme alkuillan meillä nyyttäriperiaatteella ja ennen puolta yötä siirryimme naapurin luokse ampumaan raketteja ja kilistämään skumpalla. Ihanaa latvian-suomalaista sekamelskaa ja rentoa yhdessä olemista!

Tänään jatkoimme brunssilla täällä meillä, sillä eilisestä jäi niin paljon ruokaa! Ja olipahan minullekin ensimmäinen oikea brunssi skumpan kera ;) Sitten siirryimme ulos lumitöihin, joita sitten riittikin.

Jos tänne sataa vielä lisää lunta olemme pulassa! Ymmärtääkseni täällä ei ole niin sanottuja "lumen kaatopaikkoja", joten lunta kuskataan keskustasta jonnekin kauas kaupungin ulkopuolelle. Tämä on hidasta ja hankalaa puuhaa. Täällä meillä, kauempana keskustasta, ei tämmöistä "palvelua"/mahdollisuutta ole, joten lunta on siellä minne se mahtuu. Osa kaksikaistaisista kaduista on muuttunut puolitoistakaistaisiksi, sillä tätä lunta todellakin riittää!

Nyt nokka kohti uutta vuotta ja uusia kujeita! Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille :)

Ei kommentteja: