perjantai 28. tammikuuta 2011

Pilkahdus aurinkoa

Tänään, monen harmaan ankean päivän jälkeen paistoi aurinko. Ja mieli oli välittömästi parempi!

Aamu tosin alkoi katastrofaalisissa merkeissä, sillä nukuimme pommiin. Hyvin kuitenkin selvisimme itse kukin liikkeelle ja ehdimme ajoissa kuka minnekin. Kun palasin takaisin kotiin ja menin naapuriin aamuteelle ennen kymmentä olin itse asiassa valmis painumaan takaisin pehkuihin. Keräsin kuitenkin naapurin kannustuksella energiani ja suuntasin pikasuihkun jälkeen naapurin kanssa kaupungille.

Meillä ei ollut oikein varsinaista syytä kiertää kauppoja, mutta yhtäkkiä huomasin olevani sovituskopissa ja kokeilevani mekkoja. Olin joskus ohimennen maininnut naapurille, että tarvitsisin jonkunlaisen coctailmekon, vai millä nimellä niitä nyt kutsutaankaan. Löysin täydellisen mekon, mutta se hinta... Vaikka hintataso täällä onkin suht edullinen niin silti 85 latia (~123€) mekosta oli minusta hieman liikaa. Mekko jäi kauppaan. Onneksi löysin kuitenkin toisesta kaupasta huomattavasti edullisemman, yksinkertaisen tyylikkään mekon. Joten ei mennyt hukkaan tämäkään kaupunkireissu :)

Hieman harmittaa, että päässyt nauttimaan tämän päiväisestä auringosta muuten kuin autossa istumalla. Mutta jospa viikonloppuna saisimme hieman lisää tuota luonnon parasta lääkettä!

Ei kommentteja: