tiistai 4. tammikuuta 2011

Uusi malli

Tämä päivä on mennyt pitkälti sängyn pohjalla, sillä viime yön vietin vessassa pönttöä halaillen. En tiedä onko kyseessä jonkinlainen ruokamyrkytys vai ihan oikea pöpö. Muu perhe on vielä tässä vaiheessa pysynyt terveenä, joten toivottavasti kysymyksessä oli vain ruoan aiheuttama häiriö. Nyt helpottaa jo onneksi!

Koska en jaksanut tänään tehdä mitään, huomenna onkin monta asiaa hoidettavana. Ensimmäiseksi hankkiudun eroon geelikynsistä, sillä ehkä nämä eivät kuitenkaan olleet minun juttuni. Voi olla, että jossain vaiheessa hankin vastaavanlaiset uudelleen, mutta silloin niiden täytyy olla huomattavsti lyhyemmät! Nyt tietokoneella kirjoittaminen on ollut hankalaa, sillä kynnet olivat alusta alkaen liian pitkät minulle, ja ovat vain kasvaneet ja kasvaneet. Lisäksi huomiselle on tiedossa jääkaapin täydentämistä sekä muita juoksevien asioiden hoitoa.

Vaihdoin tämän blogin mallia, vaikka en tiedä olenko tähän yhtään sen tyytyväisempi kuin edelliseenkään. Elokuussa tuskailin, kun en silloinkaan osannut päättää sopivaa väriteemaa, joten ei tässä puusta pitkälle päästy :) Mennään tällä kuitenkin hetki uuden vuoden kunniaksi!

2 kommenttia:

Jurmala kirjoitti...

Sisältö on edelleenkin määräävämpi kuin ulkoasu. Mutta tottahan tämä nyt raikkaammalta näyttää.

Riikka kirjoitti...

Totta, että sisältö ratkaisee :) Hyvä kuitenkin, että on nyt edes vähän paremman näköinen ulkoasu.