perjantai 14. tammikuuta 2011

Latvialaisia rakkauslauluja

Keskiviikon teatteri oli varsin mielenkiintoinen. Kyseessä oli Austrumu Robeža niminen pieni teatteri Vanhassa kaupungissa. Neuvosto tyyliin sisustettu paikka, jopa vessan seinäkaakeleita myöten. Ennen esitystä tarjoiltiin ruokaa ja juomaa sai tilata koko esityksen ajan. Toki ruokailuakin sai jatkaa esityksen ajan, ja lisääkin olisi kai voinut tilata.

Esitys, jota me olimme katsomassa oli eräänlainen konsertti. Anta Eņģele lauloi latvialaisia rakkauslauluja, jotka taisivat mennä meidän seurueelta hieman ohi. Onneksi mukana oli myös suomalainen Marko, jota veti pienen Elvis shown sekä soitti upeasti haitaria. Harmittaa, että hänen latviankieliset vitsinsä menivät meiltä ohi, sillä emme ymmärtäneet kieltä.

Mukava ilta kaiken kaikkiaan, ja ainakin ikää tuli lisää kun nauroimme niin paljon :)

Olen saanut hyviä uutisia tällä viikolla, sillä ystäväni on varannut lennot tänne, samoin neljä ihanaa työkaveriani. Mahtavaa! Tervetuloa!

Eilen pistin aivot narikkaan ja vietin mukavan leffaillan naapurin luona tyttöporukalla. Tuntui hyvältä olla vain ja höpöttää niitä näitä. Tänään jaksoinkin olla taas hyvä äiti koko päivän.

Viikonlopulle ei ole vielä ihmeellisiä suunnitelmia. Toinen naapuri pyyteli meitä sunnuntaina vesipuistoon, joten ehkä käymme huomenna ostamassa koko porukalle uimapuvut. Lisäksi haluaisin käydä jossain ajelemassa ja näkemässä taas uusia paikkoja.

Kivaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Pirita kirjoitti...

Jee, me tullaan! =)

Riikka kirjoitti...

Niinpä, huippua =)